Over ons

Mijn naam is Peter Netten. Ik ben geboren in 1965 en woon in de wijk Osseveld-Oost in Apeldoorn.

Mijn interesse in Oosterse geneeskunde en de Oosterse cultuur is er altijd geweest.

In 2009 ben ik begonnen met mijn studie Acupunctuur en ik heb deze afgerond in 2012. Tijdens mijn loopbaan ben ik me gaan specialiseren in pijnbestrijding met behulp van acupunctuur en in het bijzonder met behulp van de Tan Balancing Method en Tung’s Acupuncture. Daarnaast ben ik gespecialiseerd in sportblessures en gynaecologie.

Mijn praktijk is sinds 2019 gevestigd aan De Waterkamer 114 in de wijk Osseveld-Oost in Apeldoorn. Aan huis heb ik twee professionele praktijkruimtes tot mijn beschikking.

De praktijk is aangesloten bij: VBAG, RBCZ en AGB

VBAG licentienr: 2131204
AGB code: 90057573
RBCZ reg.nr.: 910880R

Intake met behandeling: € 75,00
Behandeling (vervolg): € 65,00

De behandeling gaat niet ten koste van het eigen risico. De behandelingen komen in aanmerking voor ziektekostenvergoeding via de aanvullende ziektekostenverzekering. Afhankelijk van uw polis geldt een gehele of gedeeltelijke vergoeding van de behandelingskosten met een maximaal totaalbedrag per jaar.

Overzicht vergoedingen
Controleer voor vergoeding uw polis of vraag na bij uw verzekeraar hoeveel en of de behandeling vergoed wordt. Uw therapeut is aangesloten bij beroepsvereniging VBAG, met vermelding in de zorggids.