Over ons

Mijn naam is Peter Netten. Ik ben geboren in 1965 en woon in de wijk Osseveld-Oost in Apeldoorn.

Mijn interesse in Oosterse geneeskunde en de Oosterse cultuur is er altijd geweest.

In 2009 ben ik begonnen met mijn studie Acupunctuur en ik heb deze afgerond in 2012. Tijdens mijn loopbaan ben ik me gaan specialiseren in pijnbestrijding met behulp van acupunctuur en in het bijzonder met behulp van de Tan Balancing Method en Tung’s Acupuncture. Daarnaast ben ik gespecialiseerd in sportblessures en gynaecologie. In 2023 heb ik ook de opleiding Chinese Kruidenformules voltooid.

Mijn praktijk is sinds 2019 gevestigd aan De Waterkamer 114 in de wijk Osseveld-Oost in Apeldoorn. Aan huis heb ik twee professionele praktijkruimtes tot mijn beschikking.

Als acupuncturist ben ik vanaf 2022 aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Acupunctuur (NVA), Koepel KAB en zowel ik als acupuncturist als mijn praktijk is voorzien van een AGB-code (ten behoeve van vergoeding door zorgverzekeraars uit de aanvullende ziektekostenverzekering). Als lid van de NVA ben ik aangesloten bij de Stichting Zorggeschil ten behoeve van de uitvoering van de klachtenregeling (WKKGZ). 

Lidnummer NVA: D4294
Koepel KAB
KvK nummer: 58948988

nva

koepel kab

stichting zorggeschil

Intake met behandeling: € 75,00
Behandeling (vervolg): € 65,00

In verband met stijgende kosten worden mijn prijzen met ingang van 2024 verhoogd met € 3,00 naar respectievelijk € 78,00 en € 68,00 per behandeling. De kosten van uw behandeling gaat niet ten koste van het eigen risico. De behandelingen komen in aanmerking voor ziektekostenvergoeding via de aanvullende ziektekostenverzekering. Afhankelijk van uw polis geldt een gehele of gedeeltelijke vergoeding van de behandelingskosten met een maximaal totaalbedrag per jaar.

Overzicht vergoedingen
Controleer voor vergoeding uw polis of vraag na bij uw verzekeraar hoeveel en of de behandeling vergoed wordt. Uw therapeut is aangesloten bij beroepsvereniging NVA. Voor een overzicht van de vergoedingen in 2023 op de website van de NVA klikt u hier.